Klachten

Heeft U Klachten ?

Ik wil graag dat u meer dan tevreden bent over de zorgverlening van Zorgmoment. Daar doe ik uitermate mijn best voor elke dag weer. Heeft u een opmerking of een klacht ? Dan kunt u in eerste instantie bij mij terecht. Dit kan via de mail of telefoon : Zie onder contact.

De klacht kan gaan over verschillende aspecten : Zorgvraag, Werkwijze , Benadering Klant of Factuur Zorgmoment zal er alles aan doen om dat dan samen met U op te lossen.

Lukt het niet om er samen met Zorgmoment uit te komen ? Dan kunt u zich wenden tot een klachtenfunctionaris en de geschilleninstantie van klachtenregeling.nl. Zorgmoment is hier bij aangesloten via Solopartners.
Contactgegevens Stichting Klachtenregeling.nl :
www.klachtenregeling.nl
info@klachtenregeling.nl
085-4858560

Landelijk Meldpunt Zorg

Het Landelijk Meldpunt Zorg geeft informatie en advies indien een cliënt een vraag of klacht heeft over de kwaliteit van de zorg. Het Landelijk Meldpunt lost geen klachten op maar helpt de cliënt wel verder op weg. Zei informeren over de mogelijkheden de klacht op te lossen, hebben praktische tips en helpen u met uw vragen. Landelijk Meldpunt Zorg is een onderdeel van de : Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd . Landelijk Meldpunt zorg voor cliënten